Mentor Cup 2019

Pawndawan & Henksuli

Pawndawan

Mikä sai sinut hakemaan mukaan Mentor Cupiin?
Ehdin pitää PoGo:sta 8 kuukauden totaalisen tauon, aika tarkkaan koko Silph Arenan pvp-ykköskauden ajan. Pelin pariin palattuani löysin tieni pvp:n pariin, joka vei heti mukanaan. Mielestäni organisoidut pvp-turnaukset ja formaatit ovat parasta PoGo:ssa ja tekevät usein varsin yksinäisestä ja tylsästä perusgrindauksestakin siedettävää. Mentor Cupin mainoksen lyösin seurattuani Elisa Viihde Cupin striimiä. Mielestäni Mentor Cup tarjoaa erittäin mielekkään ja tehokkaan tavan harjaantua paremmaksi pelaajaksi ja kuroa pvp-konkareiden etumatkaa kiinni.

Miltä on tuntunut olla Henksulin valmennettavana?
Erittäin innostavalta, mutta hiukan pelottavalta. :D Tunsin Henksulin jo ennästään mm. yhteiseltä kesän 2018 Dortmund Safari -reissulta, joten tiesin että Henksuli on todella intensiivinen, perusteellinen ja taitava pelaaja.
Henksuli on laittanut minut opiskelemaan perusteita ja hankkimaan lisää konkreettista pvp-kokemusta. Ensimmäisellä live-tapaamiskerralla Henksuli esitteli tehokkaaseen tapaansa aiheita ja osa-alueita, joita tulemme valmennusjaksolla treenaamaan. Vasta tuolloin tajusin täysin, miten monipuolinen pvp-skene on ja miten paljon tiedollista ja taidollista asiaa pvp:n ykkösnimet osaavat.
Olen otettu siitä, että Henksuli ei epäröi johdattaa (tai työntää :P) minua suoraan pvp-skenen syvään päähään. Toivon, että olen kaiken sen luottamuksen arvoinen.

Miksi juuri teidän parivaljakkonne voittaa?
Mentor Cupin ainoana Valor-oppilaana pitää tietenkin puolustaa punaisen tiimin kunniaa. Olen nopea oppimaan sekä motivoinut keräämään ja käyttämään mahdollisimman paljon resursseja, jotta Henksuli saa sparrattua minut ja kisakuusikkoni parhaaseen mahdolliseen kuntoon.
Henksulin tiedot ja taidot yhdistettynä nopeaan oppimiskykyyni tekevät meistä voitokkaan parin.

  

Henksuli

Miltä on tuntunut toimia valmentajana?
Hauskaa ja mielenkiintoista yrittää saada omaa tietotaitoa ulos päästä sellaiseen muotoon, että sitä voi opettaa toiselle, sekä kaivaa Internetistä tietolähteitä, jotka ovat olleet itselle joskus arvokkaita. Toisaalta hieman kuumottavaa, kun haluaisi antaa parhaat mahdolliset opit, mutta kokemusta POGOn valmentamisesta ei ole ennestään.

Millainen Pawndawan on oppilaana?
Erinomainen. Pawndawanilla on hyvä lähtötaso kokeiltuaan turnauspelaamista jo Sinisterissä ja huomaa selvästi hänen olevan kiinnostunut oppimaan lisää. Tiedän myös vanhastaan hänen olevan kova ja motivoitunut pogottaja ja uskon pitkän pelitauon vain lisänneen taistelutahtoa.

Miksi juuri teidän parivaljakkonne voittaa?
Valor-parina meidän on pakko puolustaa joukkueen kunniaa :D Meillä on myös loistava mentor-oppilas-synergia ja aion tehdä Pawndawanista tämän Cupin kovataitoisimman oppilaan.