Mentor Cup 2019

Blufrenemy & Palanderi

Blufrenemy

Mentor Cupiin hetki sitten mukaan liittynyt Blufrenemy, eli Heidi, kuvailee olevansa kasuaali pelaaja, ja hänen pelaamisensa Pokémon GO:ssa oli aluksi omien sanojensa mukaan “sellaista höpö höpö -pelaamista”.

Lapsena hän pelasi Playstationia, katsoi Animea ja keräili kortteja. Myöhemmin kiinnostus laajeni pikku hiljaa Pokémon GO:hon.

“Länsiväylän alueella on tajuttomasti aktiivisia pelaajia. Se on varmaan saanut jatkamaan pelaamista. Peliin on myös koko ajan tullut koko ajan pientä lisää”, hän toteaa.

Mentorinsa Palanderin hän on tavannut jo aiemmin. He ovat muutaman viikon ajan käyneet yhdessä lävitse Pokémon-hahmojen heikkouksia ja vahvuuksia.

“On ollut tosi raskaat kaksi viikkoa… No ei, hauskaa on ollut. Toistoa on ollut kyllä paljon. Samoin kotiläksyjä”, hän nauraa.

Heidi vitsailee, että hänellä ja mentorilla taitaa olla erilaiset odotukset pelin suhteen.

“Veikkaan, että kaikki hänen toiveensa minun suhteen ei tule täysin toteutumaan, mutta yritys on kova. Itse odotan itsevarmuuden kasvamista pelin suhteen.”

Joulukuun loppukisan suhteen hän ottaa rennosti.

“Hiukan kyllä jännittää, että lähdettiinkö liian myöhään mukaan. Odotan, että selviän kunnialla, ja että en ole viimeinen. Ennen kaikkea odotan, että on hauskaa.”

Erityiskiitokset hän lähettää järjestäjille, jotka ottivat heidät mukaan kesken Cupin

  

Palanderi

Mentori Palanderi, eli Antti, on pelannut Pokémon GO:ta sen julkaisusta asti non-stop.

“Välissä on ollut vain tunteja kun en ole pelannut”, hän nauraa.

PvP-lisän ilmestyttyä peliin hän on osallistunut turnauksiin. Hän on opettanut myös suojattiaan Blufrenemyä jonkin verran ennen Mentorcuppia.

“Odotan Mentor Cupissa, että Heidi osaa valita tasapainoisen tiimin ja kuusikon sekä sopivat kolme Pokémonia vastustajaan nähden”, hän summaa tavotteitaan.

Parivaljakko liittyi Mentor Cupiin mukaan vasta hetki sitten, kun yksi alkuperäinen pari joutui jättäytymään kisasta. He ovat kuitenkin kerenneet harjoitella paljon.

“Olemme käyneet läpi perusasioita, kuten miten eri pokemonit luokitellaan eri luokkiin ja mikä Pokémon toimii mitäkin vastaan. Olen antanut läksyksi, että joka päivä pitää taistella.”

Palanderi toivoo myös voittoa joulukuun kisassa.

“Pitäkää päänne ylhäällä”, hän toteaa kanssakilpailijoille.